ЗА НАС

Фирма “МАРВИПАК” ЕООД, ЕИК 131029652, е правоприемник на „МАРВИ- В. Димитров”, която е създадена през 1997 г. като основната дейност на фирмата е производство и търговия с полиетиленови (LDPE, HDPE, PP, LDPE, MDPE ) и полипропиленови изделия с пълноцветен печат.  От 2019 г. стартирахме производството на целулозни продукти.

Ø  Производствените мощности са разделени в четири производствени бази, в които се произвеждат различни продукти-хартия, рециклиран полиетилен, полиетилен от първичен материал и биоразградим полимер, печатна база.

Ø  Чрез това разделение на производствените мощности ние предлагаме, кратки срокове за производство и гаранция за качеството на продукцията.

Ø  Многообразния асортимент, както и възможността да предложим продукт по указан от Вас размер и дебелина ни прави желан партньор.

Ø  Използваме материали на гарантирани европейски и български производители, снабдени с всички сертификати, гарантиращи качеството на крайния продукт. 

Ø  При нас ще намерите и най-нестандартните видове опаковки, пликове, чанти, торби и чували.

Ø   Поддържаме богата складова наличност, както от най-често използваните продукти, така и от по-специфичните изделия за нашите клиенти. По този начин ние се стремим да удовлетворим възможно най-бързо и качествено потребностите им.

Ø   При изгодни за клиента условия фирмата приема поръчки за доставка на материали франко склад на купувача, което в значителна степен облекчава организацията на снабдяването.

Ø   Продуктите ни са произведени по съвременни европейски изисквания и качеството е наше кредо.